Dvostruki doček Nove godine u Solinu: Najmlađi plešu uz Mineu, a veliki odbrojavaju uz Slavonia band

U Novu 2023. godinu, Solinjani i posjetitelji će ući uz bogat i raznolik program za sve generacije koji kreće od 10.30 sati!

Naše najmlađe sugrađane u subotu, 31. prosinca očekuje Dječji doček Nove godine u Gradini. Prigodan program počinje u 10.30 sati i uključuje nastupe Solinskih bubamaraca i Plesnog studija “Gita” koji će dječicu rasplesati i ugrijati. Nakon plesa, u 11.00 sati počinje nastup Minee uz čije je pjesme zagarantirana dobra zabava. 

Pozivamo vas u Gradinu gdje ćemo veselo i raspjevano, s našim najmlađima, ispratiti staru godinu i dočekati novu! Ne zaboravite istražiti i kutak Djeda Božićnjaka gdje vas osim Djeda čekaju i vilenjaci. U kutku se možete podružiti s njima i fotografirati za uspomenu.

Nakon jutarnjeg zagrijavanja kreće sami doček u večernjim satima tako da vas već od 20.00 sati očekuje bogata ponuda hrane i pića na adventskim kućicama. U 22.00 sata na pozornicu stiže Slavonia band koji će Solinjane i posjetitelje uz svirku i dobru atmosferu uvesti u Novu godinu.

Podsjećamo i na reprizu Nove, 1. siječnja, kada će vas zabavljati Matko i Brane. Bit će to zadnji koncert koji će zaokružiti ovogodišnju adventsku priču – bogati program i raznolika događanja za sve generacije. Koliko je bilo veselo i posebno mogu potvrditi brojni posjetitelji koji su se proteklih dana u Gradini dobro proveli i razveselili.

Ponesite dobro raspoloženje…vidimo se u Gradini!

Scroll to Top Skip to content