HNK SLOGA-MRAVINCE: Mravinčani startali pod paskom novog trenera Ivice Žuljevića

Predsjednik kluba dr. Zdravko Perko pozdravio je igrače i predstavio struku 

MRAVINCE – Pod vodstvom novog trenera Ivice Žuljevića, prošlosezonskog trenera Dugopolja, Sloga iz Mravinaca započela je pripreme za novu sezonu u 3.NL jug. Žuljeviću će u radu pomagati Ivan Milković, koji dolazi iz Škole nogometa NK Solin, trener vratara Goran Bašić, kondicijski trener Marko Boduljak, te fizioterapeut Jadran Roguljić.

Na prvom okupljanju, u ponedjeljak, 17. srpnja na igralištu Glavica u Mravincima, nazočne je pozdravio predsjednik kluba dr. Zdravko Perko i predstavio novog glavnog trenera Ivicu Žuljevića.

Klub su u ljetnoj stanci službeno napustili Mislav Pezo (Omiš), Dominik Ravlić (Zagora) i Božo Andabak (Trogir).

Pripreme je započelo 26 igrača. Zasigurno pojačanje je branič Josip Mijić (21), koji je dolazi iz prošlogodišnjeg prvaka Zagore, a bio junior Solina i Dugopolja, te nije nepoznanica novom treneru.

– Igrački kadar još nije u cijelosti definiran. U sklopu suradnje iz Dugopolja su došli izlazni juniori Paolo Radovančić, Toni Varnica, Nino Zebić i vratar Luka Jelavić Mitrović, a iz Solina očekujemo nekolicinu koji će biti upućeni na kaljenje u Slogu. Očekujemo dolazak i braniča Mate Grabovca iz Splita – rekao je Ivica Žuljević, novi trener trećeligaša Sloge.

Na popisu trenera Žuljevića su njih 26: četiri vratara Milaković, Duvnjak, Jelavić-Mitrović (junior) i Koljanin, te 22 igrača, obrambeni A. Vuković, Jović, Čubelić, Mijić, Milanović, Radić, Cikatić, Grabovac i Maretić (U19), vezni Katuša, Baković, Kraljević, Varnica, Zebić, Radovančić, Mišević (U19), napadači Marović, Cikojević, Vujević, Bešker (U19), Bokavšek (U19).

Prve pokusne utakmice odigrati će na Memorijalnom turniru u Vranjicu, 28. srpnja i 1. kolovoza.

Miro Podrug 

Scroll to Top
Skip to content