HNK SLOGA-MRAVINCE: Na kormilu Sloge trener s prvoligaškim rejtingom

Ivica Žuljević novi trener Mravinčana

Nogometni trećeligaš Sloga iz Mravinaca u pripreme za novu natjecateljsku sezonu ulazi s novim trenerom. Izvršni odbor Sloge, na čelu s predsjednikom dr. Zdravkom Perkom, prihvatio je prijedlog sportskog direktora Ivana Jurasa i novi trener Mravinčana je Ivica Žuljević, donedavno trener prvoligaša Dugopolja.

Ivica Žuljević poznato je nogometno ime, a ostvario je i međunarodnu igračku karijeru, te se nakon završetka igračke prihvatio trenerske uloge u školi nogometa NK Dugopolje. Uspješno je vodio juniore u 1.HNL, te mu je prošle sezone povjerena uloga trenera prve momčadi. Iz obiteljskih razloga sporazumno se povukao pred kraj proteklog prvenstva, i na svemu zahvalio upravi Dugopolja na čelu s Mariom Smodlakom.

Nakon što je pred kraj prošle sezone zbog privatnih razloga klupu Sloge napustio Dalibor Filipović, sezonu je priveo kraju njegov pomoćnik Karlo Trumbić, koji se vraća na svoju glavnu funkciju trenera juniora, a u novu će Mravinčane povesti Ivica Žuljević. Zanimljivost je da je Žuljeviću prva registracija bila Sloga iz Mravinaca!

Bivši golgeter Žuljević tražeći nove izazove prihvatio poziv iz mravinačke Sloge, te je rekao:

– Prepoznao sam viziju razvoja seniorske momčadi u klubu, koji nosi epitet vrlo dobro organiziranog kluba u svim segmentima. Početak priprema biti će šest tjedana prije početka prvenstva, a taj datum još nije poznat. 

Miro Podrug

Scroll to Top
Skip to content