HNK SLOGA / NK GALAXY: Izvrsni potezi u službi mlađih uzrasta

Mravinačka Sloga i splitski Galaxy dogovorili suradnju!

MRAVINCE – Prije nekoliko dana u prostorijama HNK Sloga Mravince na popularnoj Glavici održan je konstruktivan sastanak na kojem je dogovorena suradnja mravinačkog kluba sa školom nogometa NK Galaxy iz Splita.

Sastanku u klupskim prostorijama Sloge nazočili su voditelj škole nogometa Sloge profesor Ante Boban, predsjednik Sloge dr. Zdravko Perko i Tomislav Petrić, alfa i omega NK Galaxy Split.

Suradnja je dogovorena na razini omladinske škole te će najtalentiraniji igrači Galaxya kada dođe vrijeme da prijeđu na veliki teren u uzrastu mlađih pionira postajati igrači Sloge gdje će moći nastaviti svoj sportski put i razvoj.

– Tomislav i ja smo u posljednjih nekoliko mjeseci razgovarali u više navrata, analizirali, dogovarali formu ove naše potencijalne suradnje, te pronašli zajedničke interese i ciljeve, na obostrano zadovoljstvo.

Poznam vrlo dobro sve škole nogometa u našem okruženju, te sam prepoznao Galaxy kao mjesto na kojem se vrlo dobro radi s mladima i kao vrlo zanimljivog partnera našem klubu. Plan je da ova suradnja bude na duži vremenski period i da s vremenom raste u više segmenata. Ovime ćemo i kvalitetu i kvantitetu naše škole nogometa podići na još veću razinu. Veselim se ovoj suradnji, a mislim da ćemo surađivati i po pitanju stručnih osoba, trenera,… – rekao nam je magistar kineziologije i voditelj škole nogometa Sloge Ante Boban, koji je prije Sloge šest godina bio i voditelj škole nogometa člana 1.NL NK Solin.

Uz ovaj sastanak čelnika oba kluba održan je i sastanak sa roditeljima djece iz NK Galaxy, koji su se mogli uvjeriti u vrlo dobru infrastrukturu i vrlo dobre uvjete za tretiranje kojima raspolaže Sloga iz Mravinaca, a biti će u budućnosti još i bolji kada se završi projekt gradnje velike klupske natkrivene tribine!

Miro Podrug

Scroll to Top Skip to content