HNK SLOGA: Trener Mravinčana Boris Pavić zadovoljan uoči nastavka prvenstva 3.HNL jug

Split generalka za Uraniju i Neretvanac

Pretposljednji klub na trećeligaškom jugu Sloga iz Mravinaca, je u završnoj fazi priprema uoči početka nastavka drugog dijela prvenstva. Promjena u stručnom dijelu nije bilo, glavnom treneru Borisu Paviću asistiraju Karlo Trumbić i Goran Bašić, koji je zadužen za vratare. U subotu je zatvorena trening utakmica protiv Splita, ustvari generalka uoči dvije domaće utakmice sa Uranijom, u nedjelju 7. veljače zaostala 17. kola prvog dijela, i u 18. kolu s Neretvancem.

Struka HNK Sloga, pomoćni trener Karlo Trumbić, glavni trener Boris Pavić i Goran Bašić, trener vratara. Snimio: Miro Podrug
  • -Nakon četiri tjedna priprema, i tri trening utakmice, slijedi završni tjedan i na neki način generalka sa Splitom. Pobijedili smo Omladinac i Uskok, a izgubili od Jadrana, gol razlika 10:4. Pri kraju jeseni pokazali smo da se možemo nositi sa svima i vjerujem da ovaj sastav može pobjeći iz opasne zone. Nema povrijeđenih i spremni smo, što nam daje nadu za dobar nastavak. Od prve četiri prvenstvene utakmice tri smo domaćini Uraniji, Neretvancu i OSK-u a gostujemo u Hrvacama, sve klubovi iz gornjeg dijela ljestvice, stoga nas čeka teška iskušenja. Novi igrači uklopili su se u naš sistem rada, a veseli povratak Gusića i oporavak Barišića, te naravno našeg golgetera Marovića – rekao je Boris Pavić, trener sa UEFA pro licencom.
  • Vezano uz rubriku odlasci – dolasci, Slogu su zasad napustili Ivan Jakov Džoni, Mario Orlović i Jure Gale. Vezano uz ovu rubriku “dolasci” Paviću su na raspolaganju povratnici Ante Gusić i Josip Vladović, Mislav Pezo, bivši igrač Solina i Kamena, Marin Romić iz OSK-a, Ivo Boban iz Splita, te Slaven Buzov i Luka Volarević iz kaštelanskog Jadrana.
  • Redovna sjednica Skupština HNK Sloga održati će se 26. veljače 2021., ispred kluba, sukladno epidemiološkim mjerama s početkom u 18 sati.

Miro Podrug

Scroll to Top Skip to content