Ivica Žunić najbolji je solinski policajac za 2022. godinu

Povodom blagdana sv. Mihovila, zaštitnika policije, u Gradu Solinu upriličen je u srijedu, 28. rujna tradicionalni prijem i to šesnaesti po redu na kojem se dodjeljuje nagrada za “Najboljeg policajca godine”, a prema prijedlogu Policijske postaje Solin.

Tako je ovom prigodom uručeno priznanje najboljem solinskom policajcu za 2022. godinu Ivici Žuniću, višem policijskom naredniku i vođi sektora za Općine Dugopolje, Muć i Klis u PP Solin. 

Najboljem policajcu čestitao je gradonačelnik Dalibor Ninčević zajedno sa pročelnikom Upravnog odjela za javne djelatnosti Darkom Bilandžićem te mu uručio zahvalnicu i novčanu nagradu u iznosu od 3000 kuna.

Volim uvijek reći da je to prvi među jednakima. Vrlo je važno što prijedlog dolazi od samih policajaca, njegovih kolega s terena. Ove godine je ta čast pripala policijskom službeniku Ivici Žuniću koji 28 godina djeluje na području Grada Solina – rekao je gradonačelnik Ninčević.

Zahvalio se policijskim službenicima na doprinosu ne samo sigurnosti, nego i svakodnevnog života na području Solina. Iskazao je i zadovoljstvo zbog obnove zgrade PP Solin, u suradnji s resornim Ministarstvom, nakon mnogo godina čekanja.

Na nama je sada da se borimo i dalje te da pokušamo da policijskih službenika u ovoj postaji bude više jer pokrivaju ogroman teritorij- zaključio je Ninčević.

Nagrađeni Žunić je istaknuo kako je poseban osjećaj primiti ovu nagradu te se zahvalio kolegama koji su ga predložili i Gradu Solinu što je prijedlog podržao. Zahvaljujem im na ukazanom povjerenju – poručio je.

Ovom prijemu je prisustvovao i Igor Gelo, vođa grupe za obradu kriminaliteta u PP Solin te Nediljko Laštre, viši policijski narednik i vođa sektora za Solin koji su se također zahvalili Gradu Solinu na uspješnoj suradnji svih ovih godina.

Svim policajkama i policajcima čestitamo njih dan i neka vas zagovor vašeg zaštitnika Sv. Mihovila čuva i štiti na svim zadaćama koje su pred vama.

Fotografije: Jakov Teklić

Scroll to Top Skip to content