Izvor života postaje izvor dobre glazbe – uskoro započinje trodnevni KAWA FEST na izletištu Jadro

Na zalasku ljeta, kad su temperature nešto ugodnije, druženja na otvorenom uz glazbu i piće omiljeni su oblik zabave. Glazbeni festivali u ovo doba godine stoga su rado posjećeni kao omiljeno mjesto okupljanja različitih generacija. U Solinu, na jedinstvenoj lokaciji blizu izvora rijeke Jadro, uskoro će započeti jedna takva manifestacija – KAWA FEST u organizaciji Javne ustanove u kulturi Zvonimir Solin i Grada Solina.

Zahvaljujući KAWA FESTu prostor bivše kave, a novouređeni Tupinolom, oživjet će na par dana i postati glazbeni centar i mjesto okupljanja ljubitelja dobre glazbe.

Odličnu glazbu prvog KAWA FESTa možete poslušati i u njoj uživati od 31.8. – 2.9. 2023. godine. Kako bi doživljaj bio potpun, neće nedostajati ni hrane ni pića – posjetitelje čeka različita gastronomska ponuda, od craft lokalnih piva, ukusne hrane s grilla do koktela. 

Organizirani prijevoz do Izletišta Jadro

Svi koji žele posjetiti festival mogu to učiniti i organiziranim prijevozom – autobusom. Polazak je sa parkinga kraj Glorijeta (ispod Gospine livade) prije početka festivala, a po završetku festivala autobus goste vraća na isto mjesto.

Onima koji žele doći osobnim prijevozom preporučujemo parking nasuprot betonare Voljak. Do mjesta održavanja festivala svega je par minuta šetnje.

Cijene ulaznica za KAWA FEST

Ulaznica za četvrtak (31.8.): 8 €

Ulaznica za petak (1.9.): 8 €

Ulaznica za subotu (2.9.) : 10 €

Festivalska ulaznica za četvrtak i petak: 12 €

Satnice koncerata kao i informacije o načinu i mjestu kupnje ulaznica objavit ćemo naknadno, a popis izvođača festivala i raspored možete naći u nastavku teksta. 

Pozivamo vas na prvi u nizu KAWA FESTa koji će se zasigurno pamtiti po odličnim izvođačima, posebnom mjestu održavanja i dobroj energiji! Uz izvor života i dobru glazbu ne može biti nikako drugačije nego za pamćenje. 

Scroll to Top
Skip to content