Javni poziv za najljepše okićenu kuću i okućnicu

Turistička zajednica grada Solina u ovo predblagdansko vrijeme i ove godine poziva sve stanovnike grada Solina da što ljepše i prigodnije okite svoje kuće, okućnice i zajedno s nama stvore najljepši blagdanski ugođaj.

Potrudimo se svi zajedno, neka i naš grad zablista – poručili su iz TZ-a.

Najbolje okićene kuće i okućnice koji će u ovim božićnim blagdanima zasjati u punom sjaju nagradit će se za prva dva osvojena mjesta sljedećim nagradama:

1. Poklon bon “Tommy” u vrijednosti 100,00 EUR

2. Poklon bon “Emmezzeta” u vrijednosti 40,00 EUR

Kategorije u kojima se dodjeljuju nagrade su sljedeće:

  1. Najljepši bor i jaslice
  2. Najljepša okućnica

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe s prebivalištem u gradu Solinu koje u razdoblju od 01.12. 2023. do 12.12.2023. godine dostave fotografije okićenih prostora uz podatke pošiljatelja (ime i prezime, adresa i kontakt stanovnika) na jedan od slijedećih načina:

• osobnim dolaskom ili poštom na adresu Turistička zajednica grada Solina, Ulica grada Vukovara 5A, 21210 Solin

• e-mailom na adresu tz@solin-info.com

• putem inbox-a službene Facebook stranice – Solin tourist board (https://www.facebook.com/solin.tz)

Prijavom na natječaj, svaki autor jamči da su fotografije njegovo osobno autorsko djelo te za autentičnost lokacije i motiva, te dozvoljava reproduciranje fotografija na web-stranicama, publikacijama te u ostalim medijima, bez posebne dozvole ili naknade.

Nakon obrade svih prijava Povjerenstvo će odabrati do pet lokacija u svakoj kategoriji koji ulaze u uži krug te će iste obići kako bi se utvrdili dobitnici nagrada. Dobitnici nagrada bit će objavljeni na službenim stranicama Turističke zajednice grada Solina do 18.12.2023.godine, a nagrade će se uručiti na prigodnom prijemu o čijem će datumu dobitnici biti pravovremeno obaviješteni.

Scroll to Top
Skip to content