Judo klub Solin vrši upise!

Od 2. rujna kreću upisi za sve uzrasne skupine!

Judo klub Solin kadrovski se značajno pojačao te novu sezonu dočekuje s najkvalitetnijim trenerima.

Za najmlađu grupu, predškolaca od 3,5 do 6 godina i njihov motorički razvoj zadužena je trenerica magistrica kineziologije Anita Rade, koja će kroz najprimjerenije kineziološke operatore i igre najmlađoj populaciji djece omogućiti svestran motorički razvoj.

Judo školu solinskog kluba vodi proslavljeni trener Stevo Mentus, također profesor kineziologije, kroz čije je ruke prošlo na desetke tisuća djece od kojih su neki ostvarili vrhunske sportske rezultate. Prof. Mentus će osim vježbi za razvoj bazične motorike djecu učiti osnovnim judo tehnikama, osobito judo padovima koji imaju veliku utilitarnost u svim sportskim aktivnostima, ali i svakodnevnom životu.
Naprednu judo školu vodi trener Luka Vujević. Njegov je zadatak podučiti djecu zahtjevnijim judo elementima, te ih postepeno uvoditi u sustav natjecanja. Važno je napomenuti da će sva djeca na početku i kraju godine biti podvrgnuta motoričkim testovima, te će se sustavno pratiti njihov
napredak, a rezultati će biti dostupni i roditeljima.
Za natjecateljske ekipe mlađih kadeta do seniora je zadužen glavni trener i kineziolog Dragan Crnov koji je ujedno i trener Hrvatske judo reprezentacije .
Judo klub Solin poziva sve zainteresirane da dođu u Klub i s povjerenjem prepustite svoje dijete najuspješnijem klubu.
Sve dodatne informacije o Klubu i upisu možete dobiti osobno na adresi
JK Solin
Put Majdana 3a (Sportska dvorana Bilankuša)
21210 Solin
ili na tel. 021 210 085 ; mob. 095 5700332 u vremenu od 18,00 – 21,00 sati

Scroll to Top Skip to content