Judo klub Solin za djecu Solina – besplatni upisi i treninzi

Od 04. rujna u Judo klubu Solin krenuli su upisi za sve uzrasne skupine!

Klub se u međuvremenu kadrovski značajno pojačao, tako da novu sezonu dočekuje s najkvalitetnijim trenerima na ovom području. Tako najmlađu grupu pred školaraca (od 3,5 do 6 god) i  Judo školu JK Solin vodi proslavljeni trener Stevo Mentus, profesor kineziologije te trener Josip Kokeza, baccalaureus kinezilogije kroz čije je ruke prošlo na desetke tisuća djece od kojih su neki ostvarili vrhunske sportske rezultate. U Judo školi će osim vježbi za razvoj bazične motorike djecu učiti osnovnim judo tehnikama, osobito judo  padovima koji imaju veliku utilitarnost u svim sportskim aktivnostima ali i svakodnevnom životu.

Naprednu judo školu vodi trener Luka Vujević, baccalaureus kineziologije. Njegov je zadatak podučiti djecu zahtjevnijim judo elementima, te ih postepeno uvoditi u sustav natjecanja. Važno je napomenuti da će sva djeca na početku i kraju godine biti podvrgnuta motoričkim testovima, te će se sustavno pratiti njihov napredak, a rezultati će biti dostupni i roditeljima.

Za natjecateljske ekipe mlađih kadeta do seniora je zadužen glavni trener i kineziolog Dragan Crnov koji je ujedno i Glavni trener Hrvatske judo reprezentacije te trenerica iz Japana Sae Tasaka, baccalaureus kineziologije, koja je novo trenersko pojačanje JK Solin.

Ovim putem JUDO KLUB SOLIN poziva djecu našeg Grada da se pridruže našem Klubu da budu dio budućnosti našeg Kluba i nastave tradiciju reprezentativaca i natjecatelja europskih vrijednosti – poručuju iz JK Solin.

PRIJAVI SE JER BROJ MJESTA ZA UPIS JE OGRANIČEN!

Scroll to Top
Skip to content