KK SOLIN: Mario Ivić, novi sportski direktor KK Solin

Prvenstveno natjecanje košarkaša Solina, članova A2 lige jug je počelo 17. listopada 2020. godine, a prvoj utakmici Solin je kao domaćin pobijedio OKK Dražen Petrović, visoka pobjeda 100:88.
A-2 liga Jug broji 11 klubova: Mislav, DOŠK, Solin, Amfora, Diadora, Sukošan, Split, Trogir, Pet bunara, OKK Dražen Petrović i Cetina, s tim da KK Split (druga momčad Splita) i OKK Dražen Petrović nastupaju izvan konkurencije.

Popis igrača KK Solin za novu sezonu je poznat: Petar Barišić, Ivan Vuković, Ivan Jukić, Luka Petrašić, Ljubo Šamadan, Tomislav Jukić, Domagoj Šakota, Ivan Duvnjak, Josip Vidović, Ivan Jurčević, Josip Kunac i Jakov Udovičić. Trener: Hrvoje Oršulić.

Mario Ivić novi sportski direktor kluba

Mario Ivić je novo pojačanje, ovaj put u upravljačkim tijelima kluba. Riječ je o bivšem profesionalnom košarkašu, koji sada uspješno plovi i poslovnim vodama.
Mario je dijete Solina gdje je započeo prve košarkaške korake. Svoj košarkaški razvoj nastavio je u Splitu a zatim dobiva poziv iz Amerike (Drury University) gdje uspješno završava fakultet i nastupa za istoimenu selekciju. Na povratku u Europu profesionalno se bavi košarkom da bi se nakon sezone u KK Splitu umirovio i započeo karijeru na poslovnom planu. Danas je važan član menagment tima Le Meridien Lav na poziciji asistenta direktora prodaje i marketinga.
Mario Ivić će obnašati dužnosti sportskog direktora kluba, te će svojim znanjem i iskustvom nesumnjivo pomoći razvitku kluba, kako na parketu tako i izvan njega. Želimo mu puno uspjeha.

Miro Podrug

Scroll to Top Skip to content