Koncertom u počast Toniju Kljakoviću otvorit će se 27. Solinsko kulturo ljeto

Program svečanog otvaranja 27. Solinskog kulturnog ljeta, koji je zbog jake bure otkazan prošli petak, započet će koncertom u počast Toniju Kljakoviću, u srijedu, 13. srpnja 2022. Početak koncerta je u 21:00h na Ljetnoj pozornici Gradina u Solinu.

Uz Orkestar Gradske glazbe Zvonimir Solin kojim će dirigirati mo. Tonći Ćićerić, nastupaju Petra Roško, Saša Jakelić, Kristijan Ordulj i Klapa Sv. Juraj HRM koji će predstaviti repertoar pjesama u čast 90. obljetnici rođenja Solinjanina Tonija Kljakovića, jednog od najpoznatijih hrvatskih pjevača zabavne glazbe starije generacije.

Dan nakon svečanog otvaranja, 14. srpnja 2022. u 21h na pozornicu u Gradinu stiže diva hrvatske glazbene scene – Jasna Zlokić

Naša poznata pjevačica objavila je ukupno četrnaest studijskih albuma. Tijekom karijere je dobila brojne nagrade i priznanja, a brojni hitovi osigurali su joj mjesto u samom glazbenom vrhu hrvatske glazbene scene. Krajem 2020. se, nakon desetogodišnje stanke, Jasna vratila uspješnom pjesmom “Potrošilo nas vrime” kojom je najavila svojevrsni zaokret u karijeri. Jasnin povratak i sjajna pjesma rezultirali su osvajanjem medijske nagrade “Zlatni studio” za pjevačicu godine. Renomirana pjevačica je tako dokazala da joj duga stanka nije ništa oduzela, a nagrada je bila odličan poticaj za novi singl kojeg smo s nestrpljenjem dočekali. 

Svi zainteresirani za uživanje u Jasninim najpoznatijim hitovima ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 70,00 kn u Suvenirnici Zvonimir, preko sustava Adriaticket i na dan koncerta na ulazu u Gradinu.

https://shop.adriaticket.com/event-details/748/jasna-zlokic

Scroll to Top Skip to content