KOŠARKA – Prva ženska liga: ŽKK Salona

Košarkašice Salone poražene su na gostovanju u Zadru, 97:60. Trenerica Damira Fredotović realno gleda na nastup svojih seniorki i nada se da će juniorke izboriti završnicu!

– Poraženi smo iako smatram da su mogle puno bolje odigrati. Prvu četvrtinu je ekipa Zadra stvorila razliku i samo je održavala do kraja susreta. Pokušavale su Solinjanke smanjiti rezultat no domaćin nije dopuštao već igrao agresivno i presing cijelu utakmicu, istrčavale su kontre i polu kontre, te na taj način dolazile do laganih poena i velike prednosti. Na nama je da izvučemo pouku te se dobro pripremimo za uzvratnu utakmicu u drugom dijelu sezone – rekla je trenerica Fredotović.

Za Salonu igrale su: Domjanović, Rodić 10, Orlandini 9, Radić 9, Pivčević, Nekić 20, Čoko 7, Katić, Stilinović 5 i Mladin.

– U sljedećem kolu domaćini smo neporaženoj ekipi Zadar Plus, nama je važno odigrati angažirano i dati svoj maksimum. Zadnju juniorsku utakmicu igramo 17. prosinca protiv Zadra i tako završavamo juniorsku ligu. Možemo li se plasirati na završnicu ovisi o nama samima a imamo velike šanse. Samo zdravlja i da se više nitko ne ozljedi – poručuje trenerica Salone Damira Fredotović.

M. Podrug                                 

Scroll to Top Skip to content