Međunarodni trening kamp Solin

Od 28. kolovoza do 1. rujna u sportskoj dvorani Bilankuša u organizaciji Judo kluba Solin održan je međunarodni trening kamp gdje je nastupilo preko 400 judaša iz 7 zemalja.

Glavni trener JK Solin Dragan Crnov je povodom toga dao izjavu: „S obzirom na izvrsne rezultate koje postižemo zadnjih 6, 7 godina na međunarodnoj razini bilo je puno upita o zajedničkoj suradnji sa inozemnim reprezentacijama i klubovima tako da smo došli na ideju da spojimo ugodno s korisnim te smo organizirali međunarodni trening kamp koji se održava već nekoliko godina u Solinu. Ovo je izuzetan uspjeh jer 400 judaša i judašica boravi u našem gradu i trenira skupa s našim judašima i reprezentacijom Hrvatske te razmjenjujemo znanja i iskustva.

Ono što je jako bitno da su svi izuzetno zadovoljni sa organizacijom te smo organizirali i razgledavanje ljepota našeg grada, druženje sa trenerima i pratećim osobama. Svima se jako svidjelo u našem gradu te najavljuju sljedeću godinu povratak u naš grad te se nadamo da će svoje oduševljenje prenijeti i drugima u svojim državama. Ovo su bile jedne od priprema za europsko juniorsko prvenstvo koje se održava 15.9. te za svjetsko seniorsko prvenstvo koje se održava od 5.10. Na europskom juniorskom prvenstvu će nastupati član našeg kluba Dominik Rožić u kategoriji do 81kg, a na svjetskom prvenstvu za seniore koje se održava u Uzbekistanu nastupit će naša članica Lara Cvjetko, nažalost ovog puta neće biti Ane Viktorije Puljiz koja je na pripremama u 7.mj ozlijedila rame te će izostajati s borilišta sljedećih 6 mjeseci.

Izvor: JK Solin

Scroll to Top
Skip to content