NK SLOGA-MRAVINCE: Nedostaje nekoliko domaćih bodova!

Mravinčani zimuju na devetom mjestu sa 19 bodova!

MRAVINCE – Nogometni trećeligaš Sloga iz Mravinaca je prvi dio prvenstva završila zaostalom utakmicom 14. kola u Biogradu, odgođene zbog tragične nesreće na putu Mravinčana u Biograd, odigrala se 29. studenog 2023., uvjerljiva pobjeda domaćina, 4:0! Službenu posljednju prvenstvenu utakmicu Mravinčani su dobili, Zmaja na domaćem terenu, rezultatom 4:2. Nakon jesenskog dijela prvenstva HNK Sloga Mravince zimuje u zlatnoj sredini, na devetom mjestu sa 19 osvojenih bodova.

Kratak osvrt na prvi dio prvenstva dali su, predsjednik kluba dr. Zdravko Perko i trener Ivica Žuljević.

– Zlatna sredina s dosta mladom momčadi, no nepotrebno i nezasluženo smo izgubili četiri-pet bodova, i s tim bi bili zadovoljni. Ali i ovako je dobro, s tim da ostaje gorčina loših domaćih rezultata – rekao je predsjednik dr. Zdravko Perko.

– Polu sezonu smo završili na devetom mjestu, momčad se dosta promijenila na odnosu na prošlu sezonu, pomladila. Zadovoljan sam, jer je pet-šest mladih igrača izborilo prvi sastav a neki su prvi put u seniorskom nogometu. Na većini utakmica izvedba je bila dobra. Tijekom sezone imali su nepredviđenih problema s nekim standardnim igračima, Jović, Baković, Vojković, što nas sigurno koštalo boljeg bodovnog učinka, pogotovo na domaćem terenu. Pripreme počinju 15. siječnja, a prvenstvo 24. veljače. Vjerujem uz postojeći kadar i dodatnom doselekcijom nekoliko igrača, imati ćemo bolje izvedbe i bolji bodovni učinak – rekao je trener Žuljević, nadasve hvaleći organizaciju kluba u svim segmentima.

Miro Podrug

Scroll to Top
Skip to content