NK SOLIN: Do daljnjega odgođena Izborna skupština kluba

Ivan Spajić odustao od kandidature!

Odgađa se do daljnjega održavanja redovne Izborne sjednice Skupštine Nogometnog kluba Solin, koja je bila zakazana u utorak 29. lipnja 2021. s početkom u 19 sati u Domu kulture Zvonimir. Na pozivima članovima Skupštine Kluba na dnevnom redu je bilo izviješće za proteklo mandatno razdoblje, te donošenje odluka o razrješenju članova tijela upravljanja Kluba i osobe za zastupanje kluba. Kao i izbor predsjednika Kluba i Skupštine, članova Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Stegovne komisije, te odluke o imenovanju osobe ovlaštene za zastupanje, te donošenje odluke o razrješenju i imenovanju likvidatora Kluba.
Prema dostupnim informacijama jedini kandidat za predsjednika je bio aktuelni predsjednik kluba Ivan Spajić, koji je na toj funkciji od prošlog ljeta kada je izabran na izvanrednoj sjednici Kluba nakon ostavka Mire Dugeča!
SMS porukom smo obaviješteni od tajnika kluba Pavla Marinkovića – Odgađa se skupština do daljnjega. No, nakon telefonskog poziva uz dopunu – Zbog tehničkih razloga!

Na telefonski poziv i SMS poruku predsjednik kluba Ivan Spajić nam je odgovorio porukom – Nakon razgovora s gradonačelnikom, odlučio sam pomaknuti datum, ja povlačim kandidaturu, tako da ima vremena za nekoga drugoga!

Miro Podrug

Scroll to Top Skip to content