NK SOLIN: Izvršni Odbor kluba smijenio trenera i sportskog direktora

Tomislav Barišić i Marko Lozo, bivši pomoćni i glavni trener NK Solin

SOLIN – Izvršni odbor NK Solin, na sjednici održanoj u ponedjeljak navečer 18. rujna 2023., smijenio je glavnog trenera i sportskog direktora kluba! Marko Lozo više nije trener Solina, a smijenjen je i sportski direktor Vik Lalić. Razlog smjeni su nezadovoljstvo ostvarenim rezultatima na startu prvenstva, četiri boda u šest utakmica!

Smijenjeni  su i Lozini suradnici, pomoćni trener Tomislav Barišić i kondicijski trener Kristian Krajinović. Jedino je od stručnog stožera ostao trener vratara Hrvoje Višić.

U slijedećoj prvenstvenoj utakmici, u petak u susjedskom derbiju između Dugopolja i Solina, na klupi momčadi s Jadra će sjediti Goran Granić, koji je odnedavno voditelj Škole nogometa NK Solin, koja nosi ime Tonći Boban Bebi. Granić je prošle sezone bio trener BiH prvoligaša Posušja!

Goran Granić

– Nakon što su imali autonomiju u radu, loši rezultati su posljedica smjene. U petak protiv Dugopolja momčad će voditi Goran Granić, a već u subotu možda bude izabran novi stručni stožer Solina – rekao je predsjednik kluba Miroslav Delić.

Miro Podrug

Scroll to Top
Skip to content