NK SOLIN: Velika i lijepa gesta mladog hrvatskog reprezentativca Nikole Mora

Donacija Školi nogometa Tonči Boban Bebi, NK Solin

Mladi hrvatski reprezentativac Solinjanin Nikola Moro nakon transfera iz zagrebačkog Dinama u Dinamo Moskva kontaktirao je upravu solinskog nogometnog drugoligaša, klub u kojem je ponikao, s ciljem pomaganja i unaprjeđenja Škole nogometa Tonči Boban Bebi.

Dobro upoznat sa situacijom i uvjetima u kojima je i sam neko vrijeme odrastao uz Jadro, izrazio je želju za sudjelovanjem i pomoći klubu, te je donirao nogometne lopte, pomoćne golove i aparate za medicinsku rehabilitaciju.

  • -Kao klub i grad Solin, ponosni smo na našeg Nikolu kao igrača, a još više kao čovjeka koji je još jednom pokazao svoj karakter koji krasi poniznost, poštovanje i skromnost. Nadamo se da će mnoga naša djeca u Nikoli pronaći inspiraciju, jer nogomet ne predstavlja samo igračku karijeru nego nas prije svega izgrađuje kao osobe. Ovim putem zahvaljujemo Nikoli, a također i našim bivšim igračima, Anđelu Svalini i Zvonimiru Šarliji, koji trenutno igraju u Australiji odnosno Turskoj, koji su također prepoznali naš rad i trud, te donacijama unaprijedili rad škole nogometa u Solinu – rekao je šef struke Solina Goran Gruica.

M. Podrug

Scroll to Top Skip to content