NOGOMET – 1.ŽNL NS ŽSD: NK OMLADINAC: Predsjednik kluba Mario Jurić zadovoljan prošlom sezonom

Trener Vinko Marača zakazao okupljanje 25. srpnja

Memorijal Slaven Jurić 3. i 6. kolovoza

VRANJIC – Za nogometaše Omladinca iz Vranjica pod vodstvom trenera Vinka Marače, trećeplasirani klub 1.ŽNL Splitsko-dalmatinske, sezona je završena tužnim danom u Metkoviću na uzvratnoj kvalifikacijskoj utakmici za popunu 3.HNL jug. Nakon identičnog rezultata iz Vranjica (2:1), i tolikog broj promašenih prigoda vranjičkog sastava uz jednu stativu i jednu gredu u dolini Neretve po drugi puta u par dana promovirali su u junaka dana vratara domaćih Medića, koji je u konačnici i obranio dva udarca s bijele točke Ćopi i Rendiću za veliko slavlje domaće momčadi.

– Tužna lica zbog poraza u ovom ciklusu kvalifikacija pokušati ćemo nadomjestiti s jednom od najuspješnijih sezona kluba u njegovoj povijesti dugoj 108 godina. I jedna poruka za kraj. Klub je ovih proteklih dana izvrgnut lažnim napisima. Omladinac je radom klupskih djelatnika, struke i igrača sve stekao i izborio zasluženo bez ikakve mrlje, tako će i dalje. Stisak ruke na kraju utakmice s dragim ljudima iz Metkovića to i svjedoči – rekao je predsjednik Omladinca Mario Jurić, inače član Komisije za natjecanje HNS-a.

Momčad će i u novoj sezoni vodi isti stručni tim na čelu sa Vinkom Maračom, pomoćnikom Ivicom Grubišićem i trenerom vratara Nenadom Uvodićem. Okupljanje je zakazano u ponedjeljak 25. srpnja 2022. na igralištu SC Kava.

Memorijalni turnir Slaven Jurić 3. i 6. kolovoza

Ovogodišnji jubilarni, 20. Memorijalni turnir “Slaven Jurić” će se igrati dva dana, 3. i 6. kolovoza 2022. godine, na igralištu Športskog centra u vranjičkoj Kavi. Uz domaćina Omladinca, i ove godine nastupaju prijateljski klubovi drugoligaš Solin, te trećeligaši Sloga i Zagora. Znači tri gradska solinska kluba i trećeligaš iz Unešića!

Miro Podrug

Scroll to Top Skip to content