NOGOMET – HNK SLOGA-MRAVINCE: Novi trener Ivica Žuljević zadovoljan odrađenim pripremama

MRAVINCE – Ivica Žuljević novi trener Sloga iz Mravinaca, člana 3.NL jug, je zadovoljan odrađenim pripremama za novu sezonu. Žuljeviću u radu pomažu Ivan Milković, došao iz Škole nogometa NK Solin, trener vratara Goran Bašić, kondicijski trener Marko Boduljak, te fizioterapeut Jadran Roguljić.

Na prvom okupljanju, 17. srpnja 2023., na igralištu Glavica u Mravincima, nazočne je pozdravio predsjednik kluba dr. Zdravko Perko i predstavio novog glavnog trenera Ivicu Žuljevića. Klub su u ljetnoj stanci napustili Mislav Lozo (Omiš), Dominik Ravlić (Zagora) i Božo Andabak (Trogir). Pripreme je započelo 26 igrača.

Odigrali su dvije pripremne utakmice na 21. Memorijalu Slaven Jurić u Vranjicu, u polufinalu su dobili domaćina Omladinca rezultatom 5:0, a poraženi su u finalu od Solina tek nakon udaraca s bijele točke, 1:1 (10:9)! Izgubili su u Hrvacama, zatim su pobijedili stobrečki Primorac, rezultatom 3:0, strijelci Mamić, Dadić i Kukić. U subotu, 12. kolovoza, odigrali su neodlučno (0:0) sa GOŠK-om iz Kaštela. Trener Žuljević je zadovoljan odrađenim pripremama i pripremnim utakmicama.

Nakon što se zbog poslovnih obveza od igre oprostio najbolji klupski golgeter Mario Marović, Uprava kluba je u potrazi za pojačanjima u napadu dovela dva krilna napadača. Iz Hrvaca je stigao Krešimir Kelez (28), koji je ranije igrao u Rudešu, Hrvatskom dragovoljcu, Splitu, Cibaliji, Valu, Imotskom, Junaku, Zmaju i Primorcu. Iz prošlogodišnjeg prvaka 3.NL Zagore stigao je Tomislav Dadić (22), koji je prije bio u Jarunu, Dugopolju, Hrvacama, Dugom Selu i Lokomotivi.

Uz spomenutu dvojicu još devet novih igrača je pristiglo u Mravince: branič Josip Mijić (Zagora), vezni Mate Grabovac (Split), napadač Leonardo Pandža (Jadran T), te trojica veznih igrača iz Dugopolja Paolo Radovančić, Nino Zebić i Toni Varnica. Iz Solina su za sada na kaljenje upućeni branič Mirko Tokić, vezni Josip Mamić i napadač Josip Marinović.

Plenum klubova 3.NL Jug održan je 8. kolovoza 2023., pod predsjedavanjem dr. Zdravka Parka, čestitamo predsjedniku HNK Sloga! U 1. prvenstvenom kolu, 26. kolovoza, Sloga gostuje kod GOŠK Dubrovnika.

Miro Podrug

Scroll to Top
Skip to content