Obavijest o početku radova u centru Solina

Zvonimirova ulica, Ulica dr. Martina Žižića i Ulica Zgon

Dana 15. prosinca 2022. godine, započinju radovi izmještanja dijela KB 10kV između TS 20(10)/0,4 kV „Solin 9“ i TS 20(10)/0,4 kV „Solin 6“, čiji je investitor tvrtka HEP-OPERATOR DISTRIBUCIJSKOG SUSTAVA SPLIT d.o.o.

Rok izvođenja radova je 30 dana.

Za vrijeme trajanja radova predviđena je sljedeća privremena regulacija prometa, a izvođenje radova podijeljeno je u 5 (pet) etapa.

Etapa 1 obuhvaća područje u dužini od cca 130 m. Radovi se izvode u ulici kralja Zvonimira, od raskrižja s ulicom Stjepana Radića u smjeru juga. Tijekom izvođenja radova dijelom ulice kralja Zvonimira od raskrižja s ulicom dr.Franje Tuđmana u smjeru sjevera (do područja izvođenja radova) prometovati će se u dva smjera uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju.

Etapa 2 obuhvaća područje u dužini od cca 60 m. Radovi se izvode između Ulice dr.Martina Žižića        i ulice Put Majdana. Tijekom izvođenja radova zabraniti će se promet za sva vozila osim vozila gradilišta navedenim područjem.

Etapa 3 obuhvaća područje u dužini od cca 20 m. Radovi se izvode na južnom kolničkom traku ulice Put Majdana. Tijekom izvođenja radova vozila će se naizmjenično propuštati sjevernim kolničkim trakom uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju. Radovi u ovoj etapi izvode se noću ili u dane vikenda.

Etapa 4 obuhvaća područje u dužini od cca 20 m. Radovi se izvode na sjevernom kolničkom traku  ulice Put Majdana. Tijekom izvođenja radova vozila će se naizmjenično propuštati južnim kolničkim trakom uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju. Radovi u ovoj etapi izvode se noću ili u dane vikenda.

Etapa 5 obuhvaća područje u dužini od cca 70 m. Radovi se izvode u Ulici dr. Martina Žižića, od raskrižja s ulicom Stjepana Radića u smjeru istoka. Tijekom izvođenja radova zabraniti će se promet za sva vozila osim vozila gradilišta navedenim područjem.

Slijedom navedenog molimo za razumijevanje vozača za strpljenje te preporučujemo korištenje alternativnih prometnih pravaca.

Scroll to Top Skip to content