Obavijest o početku radova u Ulici Marka Marulića (Aglomeracija Split – Solin)

U ponedjeljak, 19. lipnja 2023. g. započinju radovi na izgradnji kanalizacijske mreže i sanaciji dijela vodovodne mreže u sklopu projekta “PROJEKT POBOLJŠANJA VODNO-KOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE SPLIT SOLIN – REKONSTRUKCIJA I DOGRADNJA SUSTAVA ODVODNJE I VODOOPSKRBE GRADA SOLINA I OPĆINA PODSTRANA, KLIS I DUGOPOLJE“, zbog čega će biti zatvoren promet u Ulici Marka Marulića od spoja sa Ulicom Hrvatskih branitelja (od “Coca-Cole”) do spoja sa Ulicom Put Majdana, ukupne duljine cca 850 m.

Od zabrane prometovanja predmetnom trasom izuzimaju se vozila gradilišta i stanari.  Kao alternativni pravac prometovanja motornih vozila predlaže se preko Mosta Franje Tuđmana prema Ul. Gašpina mlinica do spoja na Put Majdana, kako je prikazano na fotografiji.

Slijedom navedenog molimo za razumijevanje vozača te preporučujemo korištenje alternativnih prometnih pravaca i poštivanje privremene prometne regulacije prometa.

Privremena prometna regulacija će biti na snazi za cijelo vrijeme trajanja radova, čiji se završetak planira do kraja 2023. godine.

Scroll to Top
Skip to content