Obavijest: Radovi u Ulici svetog Nikole

U četvrtak, 15. srpnja, Ulica sv. Nikole će biti ponovo puštena u promet i neće se zatvarati do potpunog uređenja prometnice.

Zbog nužnih radova na rekonstrukciji raskrižja, 15. i 16. srpnja će biti zatvoren dio Ulice Dudini, dok će Ulica sv. Nikole biti prohodna cijelom svojom dužinom.

Rekonstrukcijom Ulice svetog Nikole predviđeno je proširenje ceste i to obje vozne trake na 2,75 metra te dogradnja i uređenje nogostupa širine 1,5 metar kako bi se djeci osigura siguran prilaz do škole.

Kao što smo već navodili najvažniji dio rekonstrukcije odnosi se na proširenje opasne krivine na raskrižju, odnosno, spoju ulica Dudini, svetog Nikole i Ulice solinske mladeži, gdje će se dobiti veća preglednost dogradnjom nogostupa za sve sudionike u prometu. Uz navedene radove izvršit će se i postavljanje nove javne rasvjete, a riješit će se i oborinska odvodnja ceste. Ukupna vrijednost radova, iznosi 1.200.000,00 kn s PDV-om.

Uvažavajući sve objektivne okolnosti koje su dovele do produženja roka izgradnje i uređenja prometnice, radovi će biti gotovi do 25. srpnja 2021.

Hvala svim građanima na razumijevanju i strpljenju s obzirom na obuhvat i prolongiranje radova!

Scroll to Top Skip to content