Obavijest: Služba za naplatu i kontrolu parkiranja grada Solina

Temeljem Zaključka o izmjenama i dopunama zaključka o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate KLASA:363-01/14-01/08, UR.BROJ:2180/01-01-20-6,od 02.06.2020, Grad Solin dana 29.lipnja 2020. godine počet će s novim načinom naplate i kontrole parkiranja u Ulici kralja Zvonimira Poslovni centar, Stjepana Radića (ispred Gradske uprave i u Ulici dr. Martina Žižića novo parkiralište istočno od Doma zdravlja).

Formirana je nova „O“ zona naplate parkiranja u užem dijelu centra grada koja obuhvaća izdvojeno parkiralište istočno od Gradske uprave (PPC) i izdvojeno zapadno parkiralište od Gradske uprave pored Ulice Stjepana Radića.

Uvodi se naplata parkiranja u Ulici dr. Martina Žižića novo parkiralište istočno od Doma zdravlja. Navedeno parkiralište bit će u „2“ zoni. Zone parkiranja i sva parkirališna mjesta označena su znakom parkirališta, uvjetima i vremenima korištenja istih.

Također su istaknute cijene satnih, dnevnih karata i broj m-parkinga. Obavještavamo korisnike povlaštenih parkirališnih karata (PPK za stanare, za zaposlenike te za pravne osobe) da trenutno važeće karte ne vrijede u „O“ zoni.
Na svakom parkirališnom automatu vidljive su obavijesti o načinu naplate, rukovanja automatima te Izvadak iz Odluke iz kojeg se vide uvjeti i načini korištenja parkirališta.

Detaljne informacije o izmjena i dopunama možete dobiti na blagajni Službe za naplatu i kontrolu parkiranja (u Gradskoj upravi prizemlje iza protokola).

Napomena, Ured Službe za naplatu i kontrolu parkiranja preselio se u Gradsku upravu prizemlje iza protokola. Rad sa strankama i radno vrijeme blagajne Službe za naplatu i kontrolu parkiranja je:
Ponedjeljak, srijeda, četvrtak, petak 08.00 – 13.00 sati.
Utorak 08.00-15.00
Dnevni odmor 10.30-11.00

Scroll to Top