Održan humanitarni turnir u mini rukometu ‘Zajedno za rukomet’

Nakon teškog potresa Solin nije zaboravio Banovinu.

U subotu, 8. svibnja u Solinu, točnije u Bubićima, održan je humanitarni turnir u mini rukometu nazvan “Zajedno za rukomet”. Mnoštvo mladih se okupilo oko sportskih terena. Nije nedostajalo smijeha i veselja. Svi su imali samo jedan cilj, pomoći u izgradnji rukometnog terena u Petrinji.

Učesnici turnira bili su: RK “Solin”, RK “Vodice”, RK “Dugopolje”, RK “Petason Vranjic” i gosti RK “Petrinja”. Svaki klub sudjelovao je s po dvije ekipe, tako da je nastupilo ukupno deset ekipa.

Sav prihod od prodaje prigodnih suvenira uz donaciju Grada Solina od 10.000 kn išla je za izgradnju rukometnog terena – balona u Petrinji.

Djeca su s nestrpljenjem iščekivala početak utakmica, a sve je upotpunilo prekrasno subotnje jutro. Nakon odigranih susreta, dok su trajale pripreme za veliko finale, gledatelji su mogli uživati u nogometnim majstorijama hajdučke ekipe Down 21 Split koji su nadigrali ekipu domaćina U15.

Na turniru je sudjelovalo 10 ekipa, a konačni poredak (koji i nije tako važan) je:

  1. Solin 1
  2. Vodice 1
  3. Petrinja 1
  4. Dugopolje 1
  5. Vodice 2
  6. Petrinja 2
  7. Vranjic 1
  8. Dugopolje 2
  9. Solin 2
  10. Vranjic 2

Fotogaleriju humanitarnog turnira u mini rukometu ‘Zajedno za rukomet’ možete pogledati na Facebook stranici Rukometnog kluba Solin

Scroll to Top Skip to content