PIKADO: U Solinu od 24. do 26. srpnja 2. „Grand Slam of darts“

2.„Grand Slam of darts“ okupit će ponajbolje pikadiste Europe

Pikado je sport, koji broji sve više zaljubljenika i igrača. Hrvatski pikado savez je primljen u punopravno članstvo HOO. Svima dobro znana pandemija Covid 19, je zaustavila gotovo sve, pa i sport. Čak i tada pikado nije stalo, pikadisti Ivan Močić Mosa i Miro Buha su pokrenuli on line natjecanja koja su poprimila globalne razmjere.Prvi veliki turnir “u živo” 2. Grand Slam of darts će se održati u Solinu, točnije u CB Relax, od 24. do 26. srpnja 2020. Glavno natjecanje, uz parove i pojedinačno, je svakako ekipno natjecanje gdje nam je čast ugostiti žensku hrvatsku pikado reprezentaciju aktualne prvakinje Europe, trostruke prvake Hrvatske PK Dioklecijan, Europskog prvaka Londru,… – rekla je Melita Bubić, članica organizatora.

Tradicionalno turnir organizira PK Dioklecijan vođen predsjednikom Slavkom Brzićem, te pozivaju sve zaljubljenike u sport da pozdrave Europske prvakinje i da bace strelicu sa velikim imenima pikada poznatim i na europskim pozornicama. Za dobar ambijent u skladu sa epidemiološkim mjerama pobrinuti će se uz organizatore, vlasnik CB Relaxa Marko Burić i njegovo osoblje.
Prijavljeno je 16 ekipa: Ženske reprezentacija Hrvatske, reprezentacije Zadarske i Šibensko-kninske županije, Split Londra, Janje Alfa team (Zagreb), Dioklecijan (Split), Dubrovnik pro darts, Rot Ivan Dolac (Hvar), Music bar (Vrgorac), Scolia (Solin), Patrik (Stobreč), Nešto treće (K. Kambelovac), ST Darts (Split), Solin Relex, Zeus (Kambelovac) i Royal (Makarska)

Miro Podrug

Scroll to Top