Plaćanje usluga parkiranja u Solinu od sada je dostupno i putem Aircash mobilne aplikacije

Prateći tehnološke trendove i potrebe tržišta Grad Solin je na svom području uveo povoljniji, brži, jednostavniji i sigurniji način plaćanja parkinga.

Postupak je vrlo jednostavan: preuzmite Aircash aplikaciju na svoj pametni telefon i uplatite novac. Karticu i registraciju vozila unosite samo prvi put, a grad i zonu aplikacija prepoznaje automatski.

U tijeku je i parKING akcija koja vam prilikom svakog plaćanja polusatne, satne ili dnevne parking karte vraća pola uplaćenog iznosa na vaš Aircash novčanik.

Osim u Solinu Aircash parKING usluga je za sada dostupna u Puli, Poreču, Zagrebu, Splitu, Zadru, Osijeku, Dubrovniku, Rabu, Makarskoj, Šibeniku, Novom Vinodolskom, Vinkovcima, Tučepima, Vodicama, Vukovaru, Virovitici, Karlovcu, Slavonskom Brodu…

Usluga plaćanja parkinga moguća i za sve naše goste. Naime, u tijeku je turistička sezona, a ova usluga je odlična za turiste, brza i jednostavna. Turist ne mora brinuti o zoni, cijeni, slanju SMS poruke koja je poprilično skup način plaćanja parkinga. Jednostavno uplate novac na svoj Aircash novčanik gotovinom ili karticom i plate parking kroz Aircash aplikaciju. Prije isteka parkinga Aircash im šalje notifikaciju kao podsjetnik da produže parking.

Osim Aircash parKING akcije tj. plaćanja parkinga uz popust od 50% na sve polusatne, satne i dnevne karte  Aircash aplikacija je mobilni novčanik koji nudi uvijek dostupnu gotovinu isplatom na više tisuća mjesta u Hrvatskoj, poput podizanja novca na bankomatu PBZ-a, samo unosom koda iz aplikacije, bez kartice, ali i na Ini, Tisku, Tifonu. Osim slanja i primanja novca, posebnost je plaćanje raznih usluga izravno iz aplikacije kao što su kupovanje autobusnih karata za sve linije u zemlji i inozemstvu. Tu je još i nadoplata ENC uređaja uz prikaz stanja na računu uz naravno sve popuste vezane na HAC račun, plaćanja računa, kupovina telekom i PlayStation bonova. U Aircash novčanik možete spremiti i sve svoje kartice vjernosti na jedno mjesto i još mnogo toga.

Više https://aircash.eu/

Scroll to Top Skip to content