Pohvala Gradu Solinu za “Naj-akciju 2021.” pod nazivom „Grad Solin-Grad obitelji i zdravlja“

Na tematskom i svečanom savjetovanju “Gradovi i općine prijatelji djece” Republike Hrvatske, održanom online 15. prosinca, Grad Solin zaslužio je pohvalu za uspješno provedenu “Naj-akciju 2021.”,  pod nazivom „Grad Solin-Grad obitelji i zdravlja“. Tema ovogodišnjeg savjetovanja bila je “Psihičko zdravlje djece i mladih u doba pandemije i potresa”.

Solinska Akcija provodila se u sklopu programa i rada Koordinacijskog odbora grada Solina prijatelja djece i trajala nešto više od mjesec dana, a tijekom akcije provedene su razne radionice, izložbe, predavanja i aktivnosti.

Izdvojili bismo izložbu u povodu Međunarodnog dana obitelji (14. svibnja), u organizaciji Koordinacijskog odbora, Vijeća za prevenciju kriminaliteta, a u produkciji JUK Zvonimir. Riječ je o izložbi najboljih likovnih radova učenika nižih razreda solinskih osnovnih škola na temu „Moja obitelj i ja“. Tijekom akcije u suradnji sa solinskim udrugama upriličeno je niz sportskih aktivnosti od Hodanjem do zdravlja do radionica o zdravoj prehrani djeteta i obitelji.

Zahvaljujemo svim članovima Koordinacijskog odbora grad Solin prijatelj djece, udrugama s područja grada, Nastavnom zavodu za javno zdravstvo SDŽ, Policijskoj postaji Solin, Klubu trudnica i roditelja – Podružnica Solin, Turističkoj zajednici grada Solina i Arheološkom muzeju Split.

Scroll to Top
Skip to content