Pozivaju se građani grada Solina da se prijave na izbor za najljepše okićenu kuću i okućnicu

Turistička zajednica grada Solina u ovo predblagdansko vrijeme poziva stanovnike grada Solina da što ljepše i prigodnije okite svoje kuće, okućnice i zajedno stvore najljepši blagdanski ugođaj i raspoloženje.

Naime, iako će zbog pandemije ove godine izostati poznata solinska kolendra i mnoštvo događanja koja su prethodila blagdanima pred nama, Turistička zajednica grada Solina želi unijeti malo šušura u naš Grad. Upravo zbog toga najljepše okićene okućnice i kuće koje će tijekom božićnih blagdanima zasjati u punom sjaju nagradit će se. Nagradu će dobiti prva tri osvojena mjesta, i to za osvojeno prvo mjesto pobjednik dobiva poklon bon “Tommy” u vrijednosti od 1.000,00 kn, drugoplasirani će dobiti poklon bon od tvrtke “Jadro” (proizvodnja i prodaja ukrasnog bilja) u vrijednosti od 500,00 kn i trećeplasirani će zaslužiti poklon bon u vrijednosti od 300,00 kn u “Emmezzeta”.

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe s prebivalištem na području grada Solina koje u razdoblju od 1. do 13. prosinca 2020. godine dostave fotografije okićenih prostora uz podatke pošiljatelja (ime i prezime, adresa i kontakt stanovnika) na jedan od slijedećih načina:
• osobnim dolaskom ili poštom na adresu Turistička zajednica grada Solina, Ulica kralja Zvonimira 69, 21210 Solin
• e-mailom na adresu tz@solin-info.com
• putem inbox-a službene Facebook stranice – Solin tourist board

Prijavom na natječaj, svaki autor jamči da su fotografije njegovo osobno autorsko djelo te za autentičnost lokacije i motiva, te dozvoljava reproduciranje fotografija na web-stranicama, publikacijama te u ostalim medijima, bez posebne dozvole ili naknade.
Nakon obrade svih prijava Povjerenstvo će odabrati deset lokacija koji ulaze u uži krug te će iste obići kako bi se utvrdili dobitnici nagrada. Dobitnici nagrada biti će objavljeni na službenim stranicama Turističke zajednice grada Solina do 18. prosinca 2020., a nagrade će se uručiti na prigodnom prijemu o čijem će datumu dobitnici biti pravovremeno obaviješteni.

  • – Potrudimo se svi zajedno i neka naš grad zablista! – poručuju iz Turističke zajednice grada Solina.
Scroll to Top