Predstavljanje knjige Fit i zadovoljna nakon 40-te

Gradska knjižnica Solin poziva na predstavljanje knjige “Fit i zadovoljna nakon 40-e“ autorice Andrijane Perković, prof. kineziologije. Predstavljanje će se održati u četvrtak, 8. prosinca u 19 sati u Teatrinu GK Solin, knjigu će uz autoricu predstaviti Nada Bučević, prof. kineziologije dok će večer moderirati Vesna Žižić. Za glazbeni ugođaj pobrinut će se Ana Perković, a ulaz na predstavljanje je slobodan.


Autorica knjige, Andrijana Perković, profesor je kineziologije i osobna trenerica, majka je četvoro djece i o knjizi kaže sljedeće:
“Ovo je knjiga koja polazi iz perspektive LJUBAVI PREMA SEBI, knjiga koja ne akcentira “moranje” i preveliko odmicanje od vašeg trenutnog životnog stila, knjiga koja ne promiče niti jedan prehrambeni put kao idealan, knjiga koja se lako čita i razumije, knjiga idealna za svaku ženu neovisno o tome koliko godina ima, ovo je knjiga koja ne promiče nikakvu suplementaciju već priča o snazi volje, disciplini i dosljednosti. … Oduvijek sam voljela sport i znam koje benefite na tijelo i karakter ostavlja bavljenje tjelovježbom, ali moje spoznaje o ovome što pišem, započele su tek iza 4.trudnoće ! U 36.godini. Tada sam se uistinu zapitala tko sam ja i koja je moja svrha! Pokušavala sam pronaći svoj identitet i otkriti kako izbalansirati ulogu majke i onu za koju sam stvorena, a vezana je uz moju strast prema vježbanju. “

Scroll to Top Skip to content