Prijateljska nogometna utakmica: SOLIN – HAJDUK 1:7

Vratar Borna Buljan na popisu za dvojnu u Solin!

MRAVINCE – Igralište HNK Sloga Glavica. Sudac: Ante Terzić (Podstrana). Pomoćnici: Marin Barić i Duje Sarić.

STRIJELCI: 0:1 – Pekić (26-AG), 0:2 Čuić – (34.), 0:3 – Kalik (35), 1:3 -M. Vušković (37), 1:4 – Moufi (45+1), 1:5 – Brajković (56), 1:6 – Čuić (60), 1:7 – Šošić (87).

NK SOLIN: Buljan, Tomić, Pekić, Dadić, M. Vušković, Kaćunko, Vučković, Hrgović, Majdov, Borovičkić, Ðolonga (još su igrali: Kargotić, Karabatić, Cruce, Jurić-Petrašilo, Gagula, Blažević, Botica, Kolenda, Skoko, Volarević, Marinović).

Trener Marko Lozo.

HNK HAJDUK: L. Kalinić (od 45. Silić), Moufi (od 60. Mikanović), Čubelić, Elez, Diallo (od 75. Šošić), Lauš (od 45. Kavelj), Odjidja (od 60. Vušković), Kalik (od 75. Sigur), Dajaku (od 45. Brajković), Dolček (od 45. Sahiti), Čuić.

Trener: Ivan Leko.

Hajduk i Solin odigrali su zatvorenu trening utakmicu bez gledatelja u utorak u Mravincima. Trener Ivan Leko koristio je igrače koji su manje igrali ili nisu igrali u prva dva službena susreta u novoj sezoni. Bijeli su pobijedili rezultatom 7:1. Trener Solina Marko Lozo dao je priliku svim raspoloživim igračima.

U sastavu Hajduka nastupili su poslije dužeg vremena kapetan vratar Lovre Kalinić i branič Josip Elez, protiv kluba u kojem su obojica započeli igračku karijeru uz Jadro! Za Solin je nastupio vratar Borna Buljan, koji bi trebao biti za sada četvrti hajdukovac u sklopu suradnje ova dva kluba upućeni na kaljenje uz Jadro, a otpao je Ante Kukuz-Klarić i preselio je u trećeligaša Uskoka iz Klisa!

Sportski direktor Vik Lalić u svezi transfera, je rekao:

– U ovom trenutku Mujan samo trenira s nama, čeka transfer u Aziji. Vratar Buljan je predviđen na popisu za dvojne registracije, kao i Hrgović, Jurić-Petrašilo i Ðolonga, a nadamo se još dvojicu ili trojicu, koji su nastupili protiv nas u Mravincima.

Miro Podrug

Scroll to Top
Skip to content