Projekt Aktivna i kvalitetna starost – aktivnosti za umirovljenike u ožujku

U okviru projekta “Aktivna i kvalitetna starost” najavljujemo besplatne aktivnosti u ožujku, za umirovljenike na području Solina, Splita, Kaštela i općine Podstrana. Sve aktivnosti su besplatne, a za sudjelovanje se potrebno prethodno prijaviti u Gradsko društvo Crvenog križa Solin na broj telefona 021/244-411, kontakt osoba Buga. Pri dolasku na radionicu potrebno je donijeti preslik osobne iskaznice te izvadak/odrezak iz mirovine.

Termini aktivnosti su navedeni u sljedećem dokumentu: 

Termini koji nisu navedeni bit će objavljeni kada održavanje aktivnosti bude potvrđeno, a sukladno epidemiološkim mjerama.

Više o aktivnostima saznajte na www.seniori.hr.

Projekt „Pridruži se – Aktivni u mirovini“ započeo je u lipnju 2020. i provodit će se do lipnja 2022. Nositelj projekta je: Udruge „MI“- Split dok su partneri: Gradovi Split, Solin i Kaštela te udruge Sveti Jeronim, Gradsko društvo Crvenog križa Solin, Udruga maslinara Kaštela Mastrinka te udruga Vita plus- udruga za palijativnu skrb. Kroz projekt je planirano uključivanje 350 umirovljenika iz Splita, Solina, Kaštela i Podstrane.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.918.089,61 kuna, bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda (85 posto) i iz državnog proračuna (15 posto).

Scroll to Top Skip to content