Prva liga košarkašica skupina jug: ŽKK OTOČAC – ŽKK SALONA 44:68

U tijeku je odigravanje drugog dijela prvenstva košarkašica Prve lige skupine jug. Drugu utakmicu nastavka prvenstva Salona je, u nedjelju 24. siječnja 2021., odigrala u gostima kod Otočca i kao sto je u rezultatu vidljivo pobijedile su s 24 koša razlike.

  • -Utakmicu smo otvorili kontranapadima i lakim poenima, a da bi nastavili serijom vanjskih dalekometnim šutovima. Željana Fredotović i Diana Jakšić su u duetu trpale s pozicije 6,25 metara, te zadavale probleme protivnicama. Sve cure su dobile dovoljnu priliku i upisale se u listu strijelaca. Iako smo malobrojne, svaki trening koristimo za igru i šut, a to nam se dobrim vrača. Nadamo se održati ovakvu razinu intenziteta i dalje do kraja lige. I naravno bez bolesti i ozljeda. Moram naglasiti da je utakmica odigrana s početkom u 12 sati, i da smo rano krenuli iz Solina, no sve je prošlo dobro i nemamo primjedbi. Sljedeći vikend igramo kod kuće s početkom u 16 sati protiv Vodica, koje su nas pobijedile na njihovom terenu. Idemo sve učinit i revanširati im se pobjedom u Solinu – rekla je Damira Fredotović, trenerica Salone.
  • Za ŽKK Salonu igrale su: Petra Lozina 6, Baturina 4, Željana Fredotović 19, Diana Jakšić 25, Nensi Krolo 1, Franciska Ćoko 9, Marina Katić, Ivana Sunara, Katarina Plazibat 8.

Miro Podrug

Scroll to Top