RUKOMET – RK SOLIN: 2.HRL JUG: Nakon 17 godina Davor Ćićerić predao ulogu novom predsjedniku kluba

Novi predsjednik kluba je Milan Ruščić Miki

SOLIN  – U taboru solinskog rukometnog drugoligaša intenzivno su krenule pripreme za novu sezonu. Trener je Mirko Alduk, a s njim usko surađuje Jakša Bužančić budući je nekoliko igrača iz U17 koje vodi Jakša, priključeno prvoj momčadi, kao kadetski reprezentativac Mario Vrgoč.

U međuvremenu je došlo do promjene na čelu kluba. Na Izvanrednoj skupštini kluba održanoj 4. rujna 2023. prihvaćen je zahtjev Davora Ćićerića za razrješenje sa mjesta predsjednika kluba. Novoizabrani predsjednik je Milan Ruščić, koji je dosad participirao u radu kluba kao član Upravnog odbora, a prije toga i kao član Nadzornog odbora. Ćićerić ostaje član Upravnog odbora, kako bi što lakše prebrodili ovu promjenu na čelu kluba.

Nakon punih 17 godina vođenja RK Solin, Davor Ćićerić donio je odluku iz osobnih razloga da je vrijeme za promjenu. Na službenim stranicama kluba mu se od srca zahvaljuju na svemu što je učinio za klub, igrače, struku i cijeli rukometni kolektiv. On naravno i dalje ostaje uz nas samo u nekoj drugoj funkciji. Jednoglasnom odlukom za novog predsjednika je izabran gospodin Milan Ruščić Miki. On nije novo lice, on je uz klub posljednjih desetak godina, stoga želimo mu puno sreće u radu i da sve svoje zamisli ostvari!

Što se tiče drugih detalja, pripreme svih uzrasta su se zahuktale, jer već 23. rujna kreću lige mlađih dobnih skupina, dok seniori startaju 30. rujna protiv Trilja na Bilankuši. U 2. kolu 2.HRL Jug Solinjani gostuju u Biogradu.

Još jednom napomena kako su 16. i 17. rujna domaćini turnira za uzraste U11 i U13, i pozivaju svih da dođu na Bilankušu i uživaju u dvodnevnoj reviji najmlađih rukometaša i njihovih prijatelja.

Miro Podrug

   

Scroll to Top
Skip to content