Skeet: Finale Kup-a Hrvatske u Osijeku

Foto: SK Voljak

Uspješni rezultati solinskih skeetaša

Proteklog vikenda u Osijeku na streljani Pampas u organizaciji GSD Osijek 1784 održano je finale Kup-a Hrvatske u streljaštvu, disciplina skeet. Nakon dvodnevnog kvalifikacijskog natjecanja šest najboljih plasirali su se u finale. Usprkos kiši i lošoj vidljivosti, finale je proteklo uzbudljiv, strijelci su se žestoko nadmetali.

Konačni poredak nakon finalne serije izgleda ovako:

 1. 1.Pavao Granić , SK Voljak
 2. 2.Pavao Gančević, SK Mravince
 3. 3.Damir Katić, SK Voljak
 4. 4.Ivica Kušeta,, SK Voljak
 5. 5.Marko Škarica, SK Voljak
 6. 6.Miroslav Šakić, SK Voljak
 7. Strijelac SK Voljaka Pavao Granić postigao je izvrstan rezultat kvalifikacija 117/125, dok je u finalu upucao 51/60 i time zasluženo osvojio 1. mjesto.
 • -Još jednom vrijedno je spomenuti da predani rad, učenje i strpljenje može donijeti sreću i radost svakom strijelcu kada na kraju zlatno odličje objesi oko vrata – kazuju iz SK Voljak.
 • Pored ovog rezultata vrijedno je spomenuti da je Granić ove sezone nastupio na Europskom prvenstvu i Svjetskom kup-u u Osijeku gdje je ostvario zapažene rezultate, kao i na otvorenom Prvenstvu Austrije gdje je osvojio 4. mjesto.
  Zapažen je i prvi nastup na ovakvom natjecanju mladog i talentiranog strijelca Marka Škarice, člana SK Voljak, koji se ravnopravno bez kompromisa natjecao sa starijim kolegama. Postigao je rezultat 96/125 meta. Obzirom da mu je ovo prva sezona treniranja i natjecanja, ovim nastupom i rezultatom Marko Škarica već sada pokazuje da ima veliki talenat i potencijal za razvoj u vrhunskog strijelca.
  Natjecanje u Osijeku je ujedno i dobra uvertira za slijedeće natjecanje, Prvenstvo Hrvatske, koje se održava od 10. do 12. rujna 2021. u Zagrebu na streljani Luže.
Scroll to Top Skip to content