Solinski proljetni festival – SOLIN SPRINGFEST 2021.

Manifestacija „Solin springfest– proljetni festival”

Unatoč pandemiji koronavirusa Turistička zajednica grada Solina pripremila je za sve Solinjane, drage posjetitelje i turiste prvo izdanje proljetnog festivala, pod nazivom Solin springfest koji će se održati od 12. do 20. lipnja 2021. u Solinu.

  • Cilj ovog festivala je razvoj turističkog proizvoda u predsezoni kako bismo potaknuli turističke dolaske i noćenja u lipnju od strane domaćih turista, ali i pružili kvalitetan kulturno[1]zabavni sadržaj našim sugrađanima i posjetiteljima iz okolnih gradova – kazala je direktorica TZ Solin Jelena Stupalo, dodavši – Na ovaj način pružamo našim hotelima mogućnost kreiranja vikend paketa temeljem ponude u destinaciji te doprinosimo pozitivnim turističkim rezultatima u okolnostima pandemije. Naglašavamo kako će se cjelokupan program odvijati sukladno epidemiološkim smjernicama.

Partneri ovog festivala su Grad Solin, Gradska knjižnica Solin, Javna ustanova u kulturi Zvonimir, udruga Zdravi dan te Arheološki muzej u Splitu.

Program Springfest se sastoji od različitih događanja poput Javnozdravstvene akcije „Zdravi dan svaki dan“ u organizaciji udruge Zdravi dan, bajkaonice, radionica i predstava za djecu, koncerta i stand up komedije, interpretacijskih šetnji te događanja cvijet uz Jadro uz cvjetnu bajku, glazbeni program te radionice za djecu. Ulaz na manifestaciju je besplatan, a za interpretacijske šetnje je potrebna prethodna najava zainteresiranih posjetitelja na mail: tz@solin-info.com ili na tel. 021 210 048.Stoga pozivamo sve posjetitelje da nam se pridruže na festivalu na kojem ćemo se oprostiti od proljeća i dočekati ljeto uz kulturne i zabavne sadržaje.

Scroll to Top Skip to content