Stipe Milanović Litre najbolji je solinski policajac za 2021. godinu

Najbolji solinski policajac za 2021. godinu je 33 – godišnji Stipe Milanović – Litre, službenik koji u Policijskoj postaji Solin radi od 2013. godine, a posljednje dvije kao vođa ophodnje. Uoči blagdana Svetog Mihovila, zaštitnika policije u Gradu Solinu upriličen je tradicionalni prijem i to 15-i po redu.

Najboljem policajcu čestitao je gradonačelnik Dalibor Ninčević zajedno sa zamjenikom Ivicom Rakušićem i pročelnikom Upravnog odjela za javne djelatnosti Darkom Bilandžićem te mu uručio zahvalnicu i bon u iznosu od 3000kn.

Prijemu je prisustvovao i načelnik Policijske postaje Solin Petar Puljiz i zamjenik Anton Milanović. Gradonačelnik se zahvalio cijeloj PP Solin na dosadašnjoj kvalitetnoj i uspješnoj suradnji te na svemu onome što rade za sigurnost građana i Grad Solin.

Načelnik Puljiz i zamjenik mu Milanović zahvalili su se također Gradu Solinu što godinama vrednuje rad PP Solin te na financijskom doprinosu za uređenje interijera postaje čiji će radovi potrajati oko četiri mjeseca.  

Oduševljenje nagradom nije krio policajac Stipe jer ipak je ona došla na prijedog njegovih kolega. “Hvala Gradu Solinu i mojim kolegama koji su me i odabrali. Nagrada mi itekako znači, ali opet smatram da je bitan timski rad, tim koji će održavati sigurnost grada”, rekao je Litre prilikom preuzimanja nagrade.

Povodom sutrašnjeg dana gradonačelnik Ninčević im je uputio prigodnu čestitku: “Želim vam sretan Dan policije i da ga proslavite u miru i bez intervencija”.

Dragi policajci gdje god bili, neka vas budno čuva vaš zaštitnik, Sv. Mihovil!

Fotografije: Jakov Teklić

Scroll to Top Skip to content