SUPERSPORT KUPA HNS (šesnaestina finala): Solin – Slaven Belupo danas u Dugopolju

U šesnaestini finala, službeno 2. kolo Supersport Kupa HNS-a, u utorak 18. listopada s početkom u 15 sati na Stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju sastaju se domaćin Solin četvrti na ljestvici Prve NL i četvrti na ljestvici SuperSport HNL Slaven Belupo. „Farmaceuti“ su favorite, ali će zasigurno razmišljati više o „Modrima s Jadra, jer porazi od kluba nižeg ranga su uvijek bolniji. Solinjani pod paskom ambicioznog stratega Tonija Golema nastavljaju uspješan započeti ritam od njegovog preuzimanja kormila na početku prošlosezonskih zimskih priprema. Premda je radni dan i rano poslijepodnevna utakmica mnogi ljubitelji kluba s Jadra će se zaputiti u Dugopolje i dati podršku svojim ljubimcima, i naravno da žele svjedočiti i eventualnom iznenađenju!  

– Utakmica protiv četvrte momčadi HNL-a. Sigurno da je Slaven Belupo favorit u ovoj utakmici, ali mi idemo sve pokušati da utakmicu dovedemo u neizvjesnost. U dobrom smo momentu, pokazali smo u dosadašnjem dijelu prvenstva stabilnost i taktičku disciplinu, i to će nam trebati i u utorak u Dugopolju. Znamo kvalitete Slavena i moramo biti na maksimumu svojih mogućnosti da bi ostvarili pozitivan rezultat – rekao je trener Solina Toni Golem, a raspoloženje u svlačionici prenio nam je najiskusniji igrač Modrih Duje Ninčević, koji je odradio kaznu od tri prvenstvene utakmice zbog isključenja u Vinkovcima:

– Našoj ekipi ova utakmica je svojevrsna nagrada za sve dobre rezultate, koje smo ostvarili ove kalendarske godine. Unatoč velikom respektu prema suparniku imamo svoje ambicije i dati ćemo sve od sebe da ostvarimo prolazak u iduću rundu hrvatskoga kupa.

SASTAV NK SOLIN (4-3-3):

– Kargotić –

– Džaja, Tomić, Pekić, Novak-Stanko –

– D. Topić, Ninčević, Klarić –

– Vodanović, Chinedu, Maganjić –

KLUPA: Šego, Mijić, Babić, Budimir, Mamić, Kaćunko, Nymeli, Majdov, Markota.

NEDOSTAJE: A. Topić, Puljić, Kušeta, Dominić, Buljan.

TRENER: Toni Golem.

Miro Podrug

Scroll to Top Skip to content