Susret s građanima u Mravincima

U sklopu druge faze projekta “Grad u tvom mjesnom odboru”, gradonačelnik Dalibor Ninčević, je zajedno s predstavnicima gradskih službi ponovno posjetio MO Mravince.

Jednako kao i u ostalim mjesnim odborima tako su i u ovom odboru teme razgovora bile realizacija ostvarenih prijedloga od prvog susreta te aktivnosti koje se trenutno provode ili su u planu.

“Ono o čemu sam detaljnije pričao s Mravinčanima je tema pokrenutih aktivnosti, trenutni status projekata za koje su osigurana sredstva u proračunu za ovu godinu (primjerice video nadzor ispred Doma kulture u Mravincima, sanacija Ulice Tonća Petrasova Marovića, otkup zemljišta za realizaciju druge faze rekonstrukcije Ulice 27. rujna…)”, kazao je gradonačelnik.

Mravinačni su iskoristili priliku te skrenuli pozornost na problem neredovitog odvoza otpada na mjestima gdje su postavljeni kontejneri koji su namijenjeni za odlaganje plastike i papira. Gradonačelnik je odgovorio kako će razgovarati s komunalnom tvrtkom Čistoća po tom pitanju i tražiti da se pojača broj odvoza kako bi ovaj dio grada bio čišći i uredniji.

Građani su bili vidno zadovoljni street workout parkom pored balotišta koji je na njihov prijedlog i uređen. Osim što je površina parka urednija sada ima i novu ulogu – mjesto je gdje se može vježbati na spravama, ali i družiti. S obzirom na to da su se uvjerili kako se njihovi prijedlozi slušaju i uvažavaju, Mravinčani su istaknuli kako ovaj način neposredne komunikacije s predstavnicima grada smatraju itekako prihvatljivim.

Hvala mještanima koji su se unatoč vrućini odazvali susretu!

Scroll to Top Skip to content