Tradicijska večer humora “Ajmo se smijat”

Uz poštivanje epidemioloških mjera, ali bez gledatelja, u Teatrinu Gradske knjižnice u Solinu u utorak 2. veljače održana je, u doba poklada, tradicijska večer humora Ajmo se smijat. Ovogodišnji jedanaesti skup, prvi virtualni, okupio je 14 autorica i autora koji su u osamdesetominutnom programu govorili (pred praznim gledalištem) svoje šaljive stihove, humoreske, aforizme, zgode, anegdote i viceve, uvjereni da su ovo dugo tužno polu-lockdawn ozračje razbili “petardama” duhovitosti te da će u vedrini pučkog i autorskog humora naknadno uživati sve gledatelji “na daljinu”.

Snimka večeri humora bit će objavljena na Youtube kanalu i društvenim mrežama Gradske knjižnice Solin, a tonske ulomke čut ćemo u nekoliko sljedećih nedjeljnih radio emisija “Kad se smijah tad i bijah”, putem Radio Splita.

U programu su nastupili: Jurica Benzon, Marijan Grbavac, Mia Sesartić, Ante Spajić, Ante Tešija, Josip Grgić, Tonka Lovrić, Marinko Radovčić, Ivica Šušić, Tomislav Mihanović, Nađan Dumanić, Jozo Čizmić i Mladen Vuković.

Scroll to Top Skip to content