Tradicionalni košarkaški turnir “Mala Gospa” 2023.

Nakon cjelodnevnog druženja, utakmica i natjecanja uspješno je završen još jedan tradicionalni košarkaški turnir povodom Dana grada Solina i blagdana Male Gospe.

Snage su odmjerili dječaci 2012. godište i mlađi iz Solina, Trogira, Trilja i Brača, a kao gost nastupila je i ekipa iz Podstrane.

Solinska ekipa mladih nada upisala je 3 pobjede i 1 poraz i završili su na drugom mjestu, a prvo mjesto izmaklo im je za dlaku nakon produžetka!

Poredak:

1. KK BRAČ

2. KK SOLIN

3. KK CETINA TRILJ

4. KK TROGIR

Najbolji strijelac turnira:

ROKO GLAVINIĆ, KK BRAČ

MVP turnira:

JERONIM KRNJAČA, KK CETINA TRILJ

Pobjednik natjecanja u šutiranju:

ANTE KUŠETA, KK SOLIN

„Kao i svake godine tradicionalno organiziramo dječji turnir povodom Dana grada Solina i blagdana Male Gospe koji je i ove godine ispunio sva očekivanja. Svi sudionici su dobili prigodne medalje kao uspomenu, a pobjednici individualne nagrade – pehare i nagrade od “Decathlon Hrvatska” koji su odlučili podržati ovaj događaj. Hvala Pekari „Flora“ koja je nahranila svu ovu djecu te hvala svima koji su na bilo koji način pomogli i sudjelovali u organizaciji“! – rekao je tajnik kluba Mirko Podrug.

KOŠARKAŠKI KLUB “SOLIN” VRŠI UPIS U ŠKOLU KOŠARKE!

Dođite i pridružite se košarkaškoj vojsci! Treninzi, utakmice, turniri, izleti, nagrade…sve to čeka vaše najmlađe! Dođite i probajte bez obaveza – poručili su iz KK Solin. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mob 091 510 2461 ili putem e – maila skola.kosarke.solin@gmail.com

Solinko te zove – pridruži se!

Scroll to Top
Skip to content