U parku na Širini rasplesano i veselo do zdravlja!

Posljednjeg dana obilježavanja Međunarodnog dana obitelji u parku na Širini, održana je vesela radionica „Plesom do zdravlja“. Radionicu su organizirali Volonteri u parku – Živjeti zdravo, veseli i razigrani Solinski bubamarci i Odred izviđača Posejdon Solin.

Za zdravlje svake osobe nužno je primjenjivati barem neki oblik tjelesne aktivnosti, a ples uz glazbu je ugodan i uspješan način da ostanete zdravi, sretni i zadovoljni.
Uz veseli i zabavni način maleni Bubamarci su uz roditelje uživali u glazbi i plesu, a i naučili ponešto novo uz solinske izviđače iz OI Posejdon Solin. Razigrani Bubamarci i solinski izviđači zajedno sudjeluju u Erasmus projektu YouCreatH koji za cilj ima promociju kulture, umjetnika i umjetnosti, kao i poticanje kreativnosti i inovativnih procesa na polju s mladima.

Uz kretanje i ples za zdrav život je bitna i prehrana. Tako su na samom kraju druženja svi maleni Bubamarci i izviđači dobili na poklon poučnu slikovnicu o pčelama i medu od solinske Pčelarske udruge Melissa.

Scroll to Top Skip to content