U povodu Dana otvorenih vrata udruga posjetite KUD Salona

Foto izvor: KUD Salona

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Kulturno umjetničko društvo Salona poziva da ih posjetite u njihovim prostorijama (3.kat PC Solin) u četvrtak 10. lipnja i u petak 11. lipnja od 18.00 do 22.00 sati.

  • Ovo je prilika da našim sugrađanima pokažemo da, i u ovim teškim vremenima za kulturu, KUD Salona aktivno sudjeluje u promicanju i prezentaciji bogate kulturne baštine – poručuju iz KUD Salona te dodaju – Ovom prilikom priuštit ćemo svim dragim posjetiteljima putovanje kroz 80 godina stvaralaštva KUD-a, uvid u brojne narodne nošnje iz svih dijelova Lijepe naše, instrumentarije te naše uspomene koje smo donijeli iz mnoštva država u kojima smo imali čast predstavljati Hrvatsku.

Ovaj događaj se odvija sukladno svim aktivnim epidemiološkim mjerama, te molimo sve posjetitelje da se ponašaju u skladu s istim.

Scroll to Top Skip to content