U sklopu Solinskog ljetnog đira posjetite manifestaciju “Večer male Venecije” i “Gastronomsku večer Mravince”

Ulaz na manifestacije se ne naplaćuje.

U sklopu Solinskog ljetnog đira, a u organizaciji Turističke zajednice grada Solina ovog petka i subote održat će se dvije zanimljive manifestacije.

U petak 21.07.2023. s početkom u 21:00h u suradnji s KUD Zvonimir i MO Mravince, TZ grada Solina organizira ispred Doma kulture u Mravincima gastronomsku večer, u kojoj će posjetitelji moći uživati u besplatnoj degustaciji ribe s gradela uz potporu sponzora Centaurus i Ritterman d.o.o. te nastupu izvrsnog benda „Magic Wish“.

U subotu 22.07.2023. s početkom u 21:00h u suradnji s MO Vranjic i gradom Solinom, TZ grada Solina na vranjičkoj rivi (u blizini OŠ) organizira zanimljivo događanje pod nazivom „Večer male Venecije“

Program manifestacije obuhvaća koncert talijanskih canzona u izvedbi Ksenije Periš Varvodić uz pratnju Vinka Urlića na klavijaturama te goste iznenađenja. U gastronomskom dijelu programa posjetitelji će moći besplatno kušati talijanska jela koja će pripremiti No name pub iz Solina. Također svi zainteresirani će moći uživati i u romantičnim vožnjama barkama.

Ideja za ovakvu večer je potekla iz radionice koja se održala u okviru manifestacije „Turizam u mom gradu 2012“, te su je osmislili učenici OŠ don Lovre Katića za koju su i nagrađeni od strane TZ grada Solina. Budući Vranjic često nazivamo Mala Venecija, upravo iz tog razloga ova večer nosi takav naziv i s tim u skladu smo osmislili i program događanja – rekli su iz TZ Grada Solina.

Scroll to Top
Skip to content