U Solinu održana Izborna skupština koordinacije Udruga roditelja poginulih branitelja Splitsko dalmatinske županije

Za novoga predsjednika koordinacije Udruga roditelja poginulih branitelja SDŽ izabran je Dalibor Celebić

U subotu 12. lipnja održana je Izborna skupština koordinacije Udruga roditelja poginulih branitelja Splitsko dalmatinske županije.
Samoj Izbornoj skupštini prethodilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća pored spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Gospinom otoku.
Grad Solin već godinama je domaćin roditeljima poginulih branitelja iz cijele Dalmacije, a tradicionalno susret koordinacije Udruga iz cijele Županije održao se u Kučinama.

Na Izbornoj skupštini odlučeno je da dugogodišnji predsjednik Milan Rimac, nakon 14 godina iz zdravstvenih razloga, dostojanstveno odlazi s mjesta predsjednika koordinacije Udruga Splitsko dalmatinske županije. Za novoga predsjednika izabran je Dalibor Celebić, inače predsjednik Udruge poginulih hrvatskih branitelja grada Solina.

Sve nazočne u Domu kulture u Kučinama pozdravio je gradonačelnik Grada Solina Dalibor Ninčević, koji je izrazio veliku zahvalnost roditeljima za najveću žrtvu koju su dali za slobodnu, neovisnu i demokratsku Hrvatsku. – U Gradu Solinu roditelji i obitelji poginulih hrvatskih branitelja uvijek će imati snažnu potporu, a vrata gradonačelnika u svakom trenutku će biti otvorena za potrebe roditelja poginulih branitelja, za članove njihovih obitelji i za sve branitelje – kazao je tom prilikom gradonačelnik Ninčević.

U ime Županije splitsko dalmatinske roditelje i obitelji poginulih hrvatskih branitelja te sve nazočne pozdravio je pročelnik Damir Gabrić.

Scroll to Top Skip to content