Udruga Duga iz Solina snimila promotivni spot za projekt Siguran kutak

Udruga Duga iz Solina za potrebe svog projekta Siguran kutak objavila je novi promotivni video kojeg je osmislio i realizirao poznati splitski redatelj Toni Mijač. 

Siguran kutak je projekt Udruge DUGA u Solinu osmišljen s ciljem pružanja psihosocijalne podrške žrtvama i svjedocima obiteljskog nasilja. Partneri u projektu su Hrvatski zavod za socijalni rad i Grad Solin, a sredstva za implementaciju projekta osiguralo je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Odluka o izlasku iz kruga obiteljskog nasilja je isključivo na žrtvi, a u tome je iznimno bitna podrška okoline. Ako ste svjedok ili žrtva obiteljskog nasilja u Udruzi DUGA pružit ćemo Vam sve potrebne informacije i podršku.
Unutar našeg Savjetovališta pružamo pomoć žrtvama i svjedocima obiteljskog nasilja kroz program anonimnog i besplatnog savjetovanja. Udruga DUGA nalazi se na adresi Zvonimirova 75 u Solinu, a za sve dodatne informacije obratite nam se na broj telefona 021/261-352. – poručili su iz Udruge Duga.

U izradi promotivnog videa sudjelovala je i glumica Tana Mažuranić, direktor fotografije Josip Šarić te Dominik Belančić, Josip Pastuović i Ivana Lončar.

Link na video i informacije: https://www.youtube.com/watch?v=mT_VkEJFnDU

Scroll to Top
Skip to content