Uspjeh solinskih mažoretkinja na Državnom prvenstvu u mažoret plesu

U Kaštel Starome 4. i 5. rujna 2021. održano je 24. Državno prvenstvo Hrvatske u mažoret plesu. Na natjecanju, koje je bilo u skladu sa svim epidemioloskim mjerama, sudjelovalo je 600 natjecatelja iz 18 gradova Hrvatske.

Solinske mažoretkinje natjecale su se u tri kategorije i osvojile dvije medalje.
Brončano odličje naše Solinjanke osvojile su u marširajućoj skupini mlađi juniori, dok su seniorke izborile srebro u tradicionalnom mažoret plesu.

-Seniorke su uz vrhunsku koreografiju pokazale i nove uniforme koje su financirane od strane Grada Solina i na tome im veliko hvala – zahvalno su nam kazale solinske mažoretkinje.

Ove godine naše mažoretkinje su na Prvenstvu sudjelovale i s dvije sutkinj, a to su bile Dorotea Jurić predsjednica KUD-a i Milena Milišić tajnica KUD-a.

Navedimo kako je devet članica seniorskog tima dobilo priznanje od HRSAM-a za 10. godina i više kontinuiranog natjecanja na državnim prvenstvima. Čestitke svim timovima na medaljama, sudjelovanju i podršci. Solinske mažoretkinje uputile su i zahvale i čestitke na izvrsnom domaćinstvu kaštelanskim mažoretkinjama.

Scroll to Top Skip to content