Večer male Venecije u Vranjicu

U organizaciji TZ grada Solina u suradnji s gradom Solinom i MO Vranjic u petak 22.7.2022. od 21 sat na rivi u Vranjicu (blizu OŠ) održat će se manifestacija „Večer male Venecije“.

Program manifestacije obuhvaća koncert talijanskih canzona u izvedbi Ksenije Periš Varvodić uz pratnju Vinka Urlića na klavijaturama. U gastronomskom dijelu programa posjetitelji će moći besplatno kušati talijanska jela.

Također svi zainteresirani će moći uživati i u romantičnim vožnjama barkama.

Cilj ovog događanja je osigurati zabavan sadržaj za turiste na području grada Solina posebice one smještene u Vranjicu, budući kako u Solinu tako i u Vranjicu bilježimo sve veći broj ležajeva u privatnom smještaju. Ideja za ovakvu večer je potekla iz radionice koja se održala u okviru manifestacije „Turizam u mom gradu 2012“, te su je osmislili učenici OŠ don Lovre Katića za koju su i nagrađeni od strane TZ grada Solina. Budući Vranjic često nazivamo Mala Venecija, upravo iz tog razloga ova večer nosi takav naziv i s tim u skladu smo osmislili i program događanja, rekla je Jelena Stupalo, direktorica Turističke zajednice Grada Solina.

Ulaz na manifestacije se ne naplaćuje.

Scroll to Top
Skip to content