Zanimljivi programi na solinskim pozornicama, večeras Ćubijevi dani smija, slijedi dvodnevni međunarodni stand – up festival “Festivar Komedije”

Nastavak događanja na 28. Solinskom kulturnom ljetu donio je Solinjanima i njihovim gostima i proteklih dana zanimljive programe. Ljubitelji klasične glazbe uživali su u koncertu Hane Vlaho (glasovir) i Rene Vlaho (viola) u crkvi Gospe od Otoka, u vrtu Tusculum Teatar Exit oduševio je ljubitelje kazališne umjetnosti predstavom “Realisti” u režiji Matka Raguža u kojoj su nastupili Nika Ivančić, Domagoj Ivanković, Nikola Nedić, Rok Juričić i Fabijan Komljenović. Na ljetnoj pozornici u Gradini dvosatni koncert održao je Goran Karan uz Vagabundo Band, a u nedjelju je u dječjem programu izveden lutkarski mjuzikl “Keko Eko”. Klasični koncert “Dua Vermeer” koji je bio na programu u prošli ponedjeljak otkazan je zbog bolesti izvođača, a ovaj programski blok Solinskog ljeta zaključen je monokomedijom “Bit će sve u redu” Teatra Gavran, u režiji Borisa Kovačevića i u izvedbi Svena Jakira.

Narednih dana u programu nas u četvrtak u Gradini očekuju Ćubijevi dani smija s “Cabaretom za Ćubija” kojeg će izvesti Vedran Mlikota i Siniša Pavić. U petak i subotu Gradina je rezervirana za međunarodni stand-up festival “Festivar Komedije” u produkciji Splicke Scene, a vikend će koncertom svojih najvećih hitova zaključiti Novi Fosili. Više informacija dostupno je na www.zvonimirsolin.hr

Scroll to Top
Skip to content