Javni poziv mještanima Mravinaca i Kučina vezano za prijedlog izmjene trase autobusne linije broj 32

Prema zamolbi mještana Mravinaca i Kučina vezano za promjenu trase autobusne linije broj 32, tvrtka Promet Split d.o.o. očitovala se Gradu Solinu s prijedlogom.

Stručne službe tvrtke Promet Split d.o.o. utvrdile su i predložile da trasa autobusne linije broj 32 prometuje od Kučina prema Splitu i povratno, preko Tuđmanovog mosta, na način da u oba smjera koristi istu trasu.

Prema tom prijedlogu stanovnici Mravinaca i Kučina imali bi mogućnost dolaska i odlaska do/od centra Solina, odnosno omogućio bi im se dolazak do Doma zdravlja, Gradske uprave, policije, ljekarne i raznih sadržaja za koje su teritorijalno i administrativno vezani. Omogućio bi se dolazak i odlazak i do trgovačkih centara, Tommy i Salona Mall.

Važno je napomenuti kako se ovom trasom produžava vrijeme obrta linije na 45 minuta. Zbog čega vozni red u cijelosti treba biti korigiran.

Tvrtka Promet Split d.o.o. u svom dopisu napominje da su se pri izradi voznog reda za spomenutu autobusnu liniju/trasu maksimalno prilagođavali potrebama učenika, studenata i radnika. Također Promet Split d.o.o. navodi kako trenutno nije u mogućnosti uvoditi dodatne polaske.

Ako se ovom promjenom trase autobusna linije broj 32, Kučine – Mravince – Solin – Split pokaže veći interes korisnika prijevozne usluge, sukladno uočenim potrebama provest će se odgovarajuće korekcije i u voznom redu.

Pogledajte projekciju prijedloga:

Trenutni vozni red autobusne linije 32

Mještani Mravinaca i Kučina mogu se očitovati putem e-maila: komunala@solin.hr u roku od 15 dana od dana objave Javnog poziva.

Scroll to Top Skip to content